Descargar La reina descalca Epub Gratis
  • Autor: ILDEFONSO FALCONES
  • Editor: Debolsillo
  • Los datos publicados: 2014-06-05
  • ISBN: 9788490327142
  • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 752 pages
  • Tamaño del archivo: 15MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de La reina descalca de ILDEFONSO FALCONES:

A l'Espanya del segle XVIII, una commovedora historia d'amistat, de passio i de venjanca uneix dues veus de dona en un cant colpidor per la llibertat.El gener de 1748, una dona negra deambula pels car-rers de Sevilla. Ha deixat enrere un passat d'esclava a la llunyana Cuba, el fill que mai no tornara a veure i un llarg viatge en vaixell cap a les costes espanyoles. La Caridad ja no te un amo que li doni ordres, pero tampoc no te un lloc on aixoplugar-se quan, fent cami, es topa amb la Milagros Carmona, una gitana jove de Triana que te la sang de la rebel.lia i l'art dels de la seva raca a les venes.

Les dues dones es tornen inseparables i, entre sarabandes i fandangos, la gitana confessa a la seva nova amiga el seu amor per en Pedro Garcia, l'home ben plantat i arrogant de qui la separen antics greuges entre les dues families. La Caridad, per la seva banda, s'esforca a silenciar el sentiment que neix en el seu cor envers en Melchor Vega, l'avi de la Milagros, un home desafiador, bergant i seductor, pero tambe ferm defensor de l'honor i la lleialtat envers els seus.

Quan un mandat reial condemna a la proscripcio tots els gitanos del regne, la vida de la Milagros i la de la Caridad prenen un gir tragic. Tot i que els seus camins se separen, el desti els tornara a unir a un Madrid on conflueixen contrabandistes i comics, nobles i villans- un Madrid que es rendeix a la passio que emana de les veus d'aquella raca de princeps descalcos.

Ildefonso Falcones ens proposa un viatge a una epoca apassionant, tenyida de prejudicis i intolerancia. Des de Sevilla fins a Madrid, des del tumultuos bullici de la gitaneria fins als teatres senyorials de la capital, els lectors penetraran en un fresc historic poblat de personatges que viuen, estimen, pateixen i es barallen per allo que creuen just. Reflex fidel d'uns homes i d'unes dones que no van acotar el cap i que van alcar la veu per enfrontar-se a l'ordre establert. Podriamos Somos capaces de no es realmente descubrir cualquier tipo de casi cualquier informacion sobre esta especifica que Ildefonso falcones. Quizas el escritor datos continua siendo sacado de su server o de otro modo es combinado con nuestra propia bases de datos banco de datos. Cuando tienes relacionados informacion sobre el ILDEFONSO FALCONES, en caso afirmativo que clase y el tipo para todos nosotros inmediatamente incluirlo con nuestro a sus bases de datos de origen de datos


Descargar gratis La reina descalca en Español:

La reina descalca MP3La reina descalca Mp3
La reina descalca PDFLa reina descalca PDF
La reina descalca EPUBLa reina descalca EPUB
La reina descalca TXTLa reina descalca TXT
La reina descalca DOCLa reina descalca DOC
La reina descalca MOBILa reina descalca MOBI

Comentarios

Fisher

Este es uno de esos libros que se disfruta de principio a fin . Gracias por compartir!

Syrek

muchas gracias estimado

Holecz

puedo decir sinceramente que era una de las mejores cosas que jamás he leído

Sweatfield

He empezado a leer este libro y estoy en el 123 una de sus páginas.

Sharpterror

Esta pagina es muy importante para tecnicos de provincia que le es muy dificil coseguir la informacion.Me justaria el curso de rebobinado de motores electricos en video

We'll never share your email with anyone else.