Descargar La llei dels justos Epub Gratis
  • Autor: CHUFO LLORENS
  • Editor: Rosa dels vents
  • Los datos publicados: 2015-02-19
  • ISBN: 9788415961703
  • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 1120 pages
  • Tamaño del archivo: 26MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de La llei dels justos de CHUFO LLORENS:

A la Barcelona modernista germina una historia damor entre dos joves de classes socials diferents. Una gran novel.la historica de passio, ideals i venjanca.

A final del segle XIX Barcelona viu una epoca desplendor. Shi acaba de celebrar amb gran exit lExposicio Universal, i una burgesia prospera i culta, que busca la inspiracio en els salons parisencs, exhibeix la seva elegancia en festes i vetllades musicals. Pero a laltra banda de la ciutat, on els carrers son estrets i fan olor de pobresa, la rancunia i la injusticia estan forjant una revolucio mitjancant la violencia mes descarnada.

Praxedes Ripoll dirigeix amb ma de ferro els obrers de la fabrica que porta el seu nom, pero no aconsegueix que els seus fills vagin pel cami que ell vol. El gran, Germa, es un vividor que gaudeix del favor de les dones i assaboreix els plaers que ofereix la Barcelona mes canalla, mentre que el petit, Antoni, esta decidit a abracar el sacerdoci. I Candela, la neboda jove i rebel, que no esta conforme amb el paper que la societat masclista de lepoca destina a la dona, tampoc no esta disposada a seguir els seus designis.

I es que, des de fa temps, Candela es veu damagat amb Joan Pere Bonafont, el fill de la cosidora- un noi de mirada franca i amant dels llibres, de qui sha enamorat perdudament. Un amor impossible a causa dels rigids costums dels Ripoll, que no dubtaran a posar en joc tots els mitjans que tenen a labast per frustrar els plans de la parella.

Amb lhabilitat dels grans mestres de la novel.la historica, Chufo Llorens teixeix un tapis geografic i huma apassionant. La seva ploma, agil i perspicac, ens porta als luxosos reservats del teatre del Liceu i tambe als soterranis tenebrosos on es tramen les conjures anarquistes, alhora que el desti de tots els personatges es trena en una Barcelona que es debat entre latraccio per la modernitat i el temor davant duns canvis socials violents i inevitables.

La critica ha dit...

Lilian Nueman, Culturas, La Vanguardia


Victor Fernandez, La Razon

Podriamos Podemos facilmente ciertamente no venir a traves de cualquier virtualmente cualquier detalles acerca de este particular que Chufo llorens. Quizas el editorial Detalles ha sido sacado de su servidor de alojamiento o de otro modo no sera combinado con nuestra propia bases de datos banco de datos. Cuando tienes aplicables detalles acerca de esta CHUFO LLORENS, si ese es el caso que tipo y amable a nosotros urgencia combinarlo con nuestro bases de datos del repositorio de datos


Descargar gratis La llei dels justos en Español:

La llei dels justos MP3La llei dels justos Mp3
La llei dels justos PDFLa llei dels justos PDF
La llei dels justos EPUBLa llei dels justos EPUB
La llei dels justos TXTLa llei dels justos TXT
La llei dels justos DOCLa llei dels justos DOC
La llei dels justos MOBILa llei dels justos MOBI

Comentarios

Annabel

Me encanta este libro y esta idea de la lectura es como la respiración .

Shadler

Gracias excelente aporte super sigue adelanteee

Kimberley

he estado esperando tanto tiempo la publicación , es mi libro favorito

Saizel

He estado esperando tanto tiempo editorial, que es mi libro favorito

Banius

Seria genial si subieran con los cd que acompañan a este fabuloso material…

We'll never share your email with anyone else.