Descargar Inferno el simbol perdut (pack) Epub Gratis
 • Autor: DAN BROWN
 • Editor: Planeta
 • Los datos publicados: 2013-05-16
 • ISBN: 9788497878852
 • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
 • Numero de paginas: 640 pages
 • Tamaño del archivo: 28MB
 • Clasificacion:

Sinopsis de Inferno el simbol perdut (pack) de DAN BROWN:

INFERNO:

Al cor dItalia, el catedratic de simbologia de Harvard Robert Langdon es veu arrossegat a un mon terrorific al voltant duna de les obres mestres de la literatura mes imperibles i misterioses de la historia: lInfern de Dante.Amb aquest telo de fons, Langdon senfronta a un adversari esgarrifos i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla en un escenari dart classic, passadissos secrets i ciencia futurista. Recolzant-se en lobscur poema epic de Dante, Langdon, en una cursa contra rellotge, cerca respostes i persones de confianca abans que el mon canvii irrevocablement.

EL SIMBOL PERDUT:

Washington D.C.: Robert Langdon, professor de simbologia de la Universitat de Harvard, vola cap a la capital dels Estats Units per donar una classe magistral al Capitoli. Poc despres de la seva arribada, apareix al centre de la Rotonda un objecte amb un missatge desconcertant -xifrat en cinc simbols-. En aquesta enigmatica inscripcio Langdon hi reconeix de seguida una invitacio atavica, una crida misteriosa que prove dun mon esoteric i llunya.Aquest descobriment coincideix amb el segrest del seu amic i mentor, Peter Solomon, filantrop i membre de la maconeria. Langdon compren que els dos fets estan relacionats i no li queda sino acceptar el repte de resoldre aquest estrany misteri. Es una questio de vida o mort. A partir daqui, Langdon es arrossegat a una aventura que el portara cap als tunels, temples i cambres secretes de la ciutat mes important dels Estats Units. En poquissimes hores, tot allo familiar es converteix en un mon clandesti i pertorbador els secrets del qual han quedat curosament amagats en un passat de secrets maconics i revelacions mai vistes que semblen conduir a una veritat impossible i inquietant.Una novel.la trepident carregada dintriga. Perque no hi ha secret mes extraordinari que aquell que ens descobreix allo que ja teniem a la vista.

Podriamos Podemos facilmente no necesariamente descubrir cualquier tipo de detalles de este particular que Dan brown. El escritor del articulo Informacion es despojado lejos de nuestro maquina o no sera incluido en cada uno de nuestros fuente de datos banco de datos. Para los que tienen relevantes detalles acerca de lo particular DAN BROWN, si lo hace que tipo y el tipo a nosotros rapidez combinarlo con cada uno de nuestros a sus bases de datos de origen de datos


Descargar gratis Inferno el simbol perdut (pack) en Español:

Inferno  el simbol perdut (pack) MP3Inferno el simbol perdut (pack) Mp3
Inferno  el simbol perdut (pack) PDFInferno el simbol perdut (pack) PDF
Inferno  el simbol perdut (pack) EPUBInferno el simbol perdut (pack) EPUB
Inferno  el simbol perdut (pack) TXTInferno el simbol perdut (pack) TXT
Inferno  el simbol perdut (pack) DOCInferno el simbol perdut (pack) DOC
Inferno  el simbol perdut (pack) MOBIInferno el simbol perdut (pack) MOBI

Comentarios

Vicente

me encanta este libro y este idea de la lectura es como respirar.

Smedsrud

descargando muchas gracias por el aporte… segun estoy aun faltan 14 cds ??? … si es asi estare atento muchas gracias

Burirdana

Este libro es tan bueno

Chasity

de ocurrir en un libro que Nunca he oído hablar, leerlo, y absolutamente encanta.

Luckhardt

Link Actualizado a RapidShare disfrutalo saludos…

We'll never share your email with anyone else.