Descargar Llast Epub Gratis
  • Autor: NARCIS COMADIRA
  • Editor: Edicions 62
  • Los datos publicados: 2007-01-26
  • ISBN: 9788429759617
  • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 80 pages
  • Tamaño del archivo: 33MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de Llast de NARCIS COMADIRA:

Narcis Comadira (Girona, 1942) es poeta i pintor. El 2002 va publicar, en aquesta mateixa col.leccio, el volum Formes de l'ombra: Poesia 1966-2002, que aplega tots els poemes que havia donat a coneixer fins aleshores en el curs de gairebe quaranta anys de trajectoria publica com a poeta. Aquesta trajectoria s'ha enriquit amb diverses traduccions, com la dels Cants de Leopardi (2004), i s'ha estes, tambe, als terrenys del teatre i de la prosa.
Han passat ja cinc anys des de 'L'art de la fuga', i el compromis que tinc amb el meu editor de, com a minim, publicar un llibre de versos cada cinc anys, em fa tornar a donar-te, a donar a la teva benvolenca, estimat lector, un llibret confegit amb els poemes que he anat escrivint al llarg d'aquests darrers anys. Son poemes diversos, escrits amb pretextos diferents i en estats d'anim variats- alguns, escrits per encarrec. Tots motivats, pero, per allo que sempre ha de motivar un poema, el desig de construir un objecte linguistic que funcioni significativament, es a dir gramaticalment i tambe metricament, i que, alhora, commogui. Que commogui primer de tot el primer lector, que no es altre que l'autor, i que pugui commoure tots i cada un dels lectors que l'atzar hi vagi enfrontant. Paraules previes, Narcis Comadira Podriamos Nosotros definitivamente no encontrar localizar casi cualquier informacion sobre esta este tipo de que Narcis comadira. Quizas el autor Informacion es retirado de nuestro server o si no puede es anadido a nuestra propia bases de datos banco de datos. Si tiene relacionados informacion sobre esta NARCIS COMADIRA, si lo hace que tipo y el tipo para todos nosotros rapidez mezclarlo con el a sus bases de datos de origen de datos


Descargar gratis Llast en Español:

Llast MP3Llast Mp3
Llast PDFLlast PDF
Llast EPUBLlast EPUB
Llast TXTLlast TXT
Llast DOCLlast DOC
Llast MOBILlast MOBI

Comentarios

Carol

he empezado a leer este libro y estoy en la página 123 de la misma.

Guyette

Hola! No puedo descargar el archivo… me aparecen como invalidos todos los links de descarga! Gracias por todos los aportes.

Shadowseeker

Este es probablemente uno de los mejores libros I ' he leído alguna vez.

Shettleroe

gustado! Gracias 4 descarga enlace

Senger

Fantastica esta pagina. que tengas mucha suerte te lo mereces.

We'll never share your email with anyone else.