Descargar Amb uns altres ulls Epub Gratis
  • Autor: BETSABE GARCIA
  • Editor: Roca editorial de libros
  • Los datos publicados: 2016-06-16
  • ISBN: 9788416498413
  • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 320 pages
  • Tamaño del archivo: 42MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de Amb uns altres ulls de BETSABE GARCIA:

La biografia definitiva de Montserrat Roig. L'unica autoritzada pels seus familiars i que disposa de material inedit procedent del llegat personal i familiar de l'autora.


Montserrat Roig Francitorra (1946-1991) va ser una escriptora catalana de projeccio internacional. Les seves obres, escrites originalment en catala o en castella, d'amplia acceptacio pel public, s'han traduit a l'angles, frances, italia, alemany i hongares. Les escrites en catala-que corresponen a la seva novel.listica i part del seu assaig-es van traduir tambe al castella durant el periode de mes exit de l'autora. Avui, la seva obra ha anat guanyant en reconeixement i es continua venent arreu del mon.
Pilar Aymerich, Josep M. Benet i Jornet, Joaquim Sempere-Carreras son alguns dels personatges que acompanyaran Montserrat Roig (altres, avui ja desapareguts, son recuperats a partir de testimonis familiars o bibliografia) a traves de tres paisatges historics fonamentals: l'esperancada lluita antifranquista dels seixanta i primers setanta- el llarg passadis conegut com la Transicio democratica, i l'esbalaidora, atrevida i critica primera decada de la llibertat a Espanya, els vuitanta.
Inquieta i tenac, Montserrat Roig no va deixar-ni deixa-indiferent ningu. Honesta per a alguns, procac per a uns altres, sempre provoca... Podriamos Podriamos ciertamente no venir a traves de cualquier casi cualquier informacion sobre este tipo de que Betsabe garcia. Quizas el editorial Informacion ha sido sacado de su server o no es incluido en nuestra propia fuente de datos banco de datos. Si tienes relevantes informacion sobre lo particular BETSABE GARCIA, si lo hace que clase y amable para todos nosotros inmediatamente anadirlo a el bases de datos del repositorio de datos


Descargar gratis Amb uns altres ulls en Español:

Amb uns altres ulls MP3Amb uns altres ulls Mp3
Amb uns altres ulls PDFAmb uns altres ulls PDF
Amb uns altres ulls EPUBAmb uns altres ulls EPUB
Amb uns altres ulls TXTAmb uns altres ulls TXT
Amb uns altres ulls DOCAmb uns altres ulls DOC
Amb uns altres ulls MOBIAmb uns altres ulls MOBI

Comentarios

Evelynn

alegro de que finalmente descargado la versión epub. Estoy muy contento.

Bloodshaper

Enlace eliminado

Bouley

Una vez que empecé a leerlo, he terminado en cinco días; ! esa es la menor cantidad de tiempo que he tomado en un libro

Jude

le gusta Gracias enlace de descarga 4!

Plasse

gracias por ese aporte

We'll never share your email with anyone else.