Descargar 5e Ep coneixement del medi. construim-14 Epub Gratis
  • Autor: VV.AA.
  • Editor: Cruilla
  • Los datos publicados: 2014-05-01
  • ISBN: 9788466135795
  • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 208 pages
  • Tamaño del archivo: 57MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de 5e Ep coneixement del medi. construim-14 de VV.AA.:

Llibre de l'alumne de Coneixement del medi del Projecte Construim, que tracta les competencies des de multiples vessants i ofereix recursos i entorn de treball digital per a alumnes i mestres.
CONSTRUIM es un nou projecte educatiu fet des de l'escolta activa i el dialeg constant amb l'escola, un projecte que comparteix amb mestres, alumnes i families els reptes de l'educacio davant les noves situacions socials.Les claus del projecte son:PROJECTE GLOBALSequencia els continguts de tots els cursos de l'etapa d'Educacio Primaria establint ponts amb Educacio Infantil i ESO.INTEL.LIGENCIES MULTIPLESIntrodueix els principis de la teoria de les intel.ligencies multiples al cicle inicial, i les tecniques de treball cooperatiu a cicle mitja i superior com a estrategia per atendre la diversitat.COMPETENCIESOrienta cap a un aprenentatge eficac preparant els alumnes per superar amb exit les proves de competencies al cicle mitja i superior.INNOVACIOAcompanya els mestres en la introduccio de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i l'exit educatiu. PROXIMITATOfereix nous recursos als mestres, situant la guia didactica digital com a eix central de l'activitat docent en dialeg constant entre el material impres i els recursos de la web... Podriamos Nosotros definitivamente no encontrar descubrir casi cualquier informacion sobre esta especifica que Vv.aa.. Probablemente el creador datos puede ser tomado de el maquina o de otro modo esta definitivamente combinado con su base de datos repositorio banco de datos. En caso de tener adecuado detalles acerca de lo particular VV.AA., en caso afirmativo que tipo y el tipo a nosotros inmediatamente anadirlo a cada uno de nuestros a sus bases de datos de origen de datos


Descargar gratis 5e Ep coneixement del medi. construim-14 en Español:

5e Ep coneixement del medi. construim-14 MP35e Ep coneixement del medi. construim-14 Mp3
5e Ep coneixement del medi. construim-14 PDF5e Ep coneixement del medi. construim-14 PDF
5e Ep coneixement del medi. construim-14 EPUB5e Ep coneixement del medi. construim-14 EPUB
5e Ep coneixement del medi. construim-14 TXT5e Ep coneixement del medi. construim-14 TXT
5e Ep coneixement del medi. construim-14 DOC5e Ep coneixement del medi. construim-14 DOC
5e Ep coneixement del medi. construim-14 MOBI5e Ep coneixement del medi. construim-14 MOBI

Comentarios

Redseeker

Este libro es tan bueno

Eberley

Excelentes los videostutoriales de v2brain. Podrían resubir el de los Fundamentos de CMS y WordPress 4.0 porque los links están caidos.

Gowans

tan intensa ! Uno de los mejores libros que he leído nunca.

Auvil

gracias por descarga

Kenaya

Hola!! muchas gracias por sus aportaciones, podrian subir USER JAVA? porfas muchas gracias, suerte a todos bye.

We'll never share your email with anyone else.