Descargar Caos a les aules Epub Gratis
  • Autor: ANTONI DALMASES
  • Editor: Angle
  • Los datos publicados: 2012-10-01
  • ISBN: 9788415695011
  • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 192 pages
  • Tamaño del archivo: 43MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de Caos a les aules de ANTONI DALMASES:

Una crida al sentit comu feta per un professor entusiasta i atipic que creu en lensenyament
Si el futur dun pais es garanteix per leducacio que reben els seus ciutadans, el nostre futur esta ben fotut. Des de lexperiencia i amb dosis abundants dironia, Antoni Dalmases fa un repas a lensenyament en lactualitat, i el diagnostic es clar: el model densenyament public, desmantellat dia a dia, esta abocat al fracas.
Caos a les auleses
Antoni Dalmases representa lentrega del professor vocacional que intenta fer be la seva feina, i que te arguments i idees molt clares sobre qui mereix ser anomenat estudiant i qui es que no vol aprendre res, quins tipus de pares i de professors hi ha i, sobretot, que fan els que manen per desmantellar amb decisions absurdes el sistema educatiu.
Que el lector no busqui xifres, estadistiques o informes perque el que trobara son histories viscudes, noms propis i situacions reals.

Antoni Dalmases
Vaig neixer a Sabadell el 1953. Llicenciat en Filologia Hispanica. Des del 1976 fins a lactualitat, he estat i soc professor i tutor de diversos cursos dESO i Batxillerat, amb els quals em diverteixo mentre miro densenyar als meus alumnes a lluitar contra lavorriment i la mediocritat, a tenir esperit critic, entendre el mon i mirar-lo amb sentit de lhumor, per resguardar-se de la presencia dokupes, desvagats, objectors escolars, joves deixats de la ma dels deus, delinquents en potencia, pares que no mereixen ser-ho, col.legues lamentables, autoritats inoperants i/o malvades i lleis incomprensibles i irrisories.
La meva feina es, doncs, intentar contagiar als nois i noies el meu apassionat, iconoclasta i fins ara incansable amor a la literatura i la llengua del meu pais, peti qui peti.
Escric novel.les i contes per a lectors de totes les edats i he obtingut, entre altres, el Premi Andromina 1992 perLultima primavera, el Premi Gran Angular 1993 perDoble joci el 2005 perJo, el desconegut, portada al cinema, a mes del Premi Sant Joan 1998 perAl mig del cami. Podriamos Podemos facilmente no descubrir casi cualquier informacion sobre esta este particular que Antoni dalmases. Quizas el escritor del articulo Informacion ha sido sacado de su acogida o no es incluido en nuestro repositorio banco de datos. En caso de tener adecuado informacion sobre esta ANTONI DALMASES, si lo hace que tipo y el tipo a nosotros urgencia anadirlo a nuestra propia bases de datos del repositorio de datos


Descargar gratis Caos a les aules en Español:

Caos a les aules MP3Caos a les aules Mp3
Caos a les aules PDFCaos a les aules PDF
Caos a les aules EPUBCaos a les aules EPUB
Caos a les aules TXTCaos a les aules TXT
Caos a les aules DOCCaos a les aules DOC
Caos a les aules MOBICaos a les aules MOBI

Comentarios

Flickinger

Me permite ser relevante para un momento: Oh, Dios mío, este libro es excepcional !!

Elliott

Excelente !

Kyong

le gusta! Gracias 4 enlace de descarga a

Dell

permitame siendo relevante por un momento: Dios mío, este libro es excepcional !!

Ironwalker

Gracias por el aporte, muy bueno…

We'll never share your email with anyone else.