Descargar A klub Epub Gratis
  • Autor: LAUREN ROWE
  • Editor: Europa konyvkiado
  • Los datos publicados: 2016-03-01
  • ISBN: 9789634053200
  • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: pages
  • Tamaño del archivo: 44MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de A klub de LAUREN ROWE:

Letezik egy exkluziv tarskereso klub, amely borsos tagsagi dij elleneben garantalja, hogy barki szamara megtalaljak a tokeletes partnert. Nagy remenyekkel ide jelentkezik Jonas Faraday, a jokepu, sikeres uzletember es szexmanias nobuvolo, aki azt tekinti legfobb kuldetesenek, hogy minden not, akit agyba visz, eljuttasson a csucsra. Kisvartatva uzenetet kap a Klub egyik munkatarsatol, aki elarulja, hogy meg sosem volt resze a teljes gyonyorben. Jonas megszallottan keresni kezdi, es mindent megadna, hogy bizonyithasson.


Sarah: "Amikor elolvastam Jonas Faraday brutalisan oszinte onvallomasat, kis hijan elelveztem... ott, az iroasztal mellett. Orultsegnek tunhet, hogy kepes voltam kockara tenni az allasomat, de keptelen voltam ellenallni a kisertesnek, hogy kapcsolatba lepjek vele. Tudtam, hogy a vallomasommal elhuzom a mezesmadzagot az orra elott, de azt almomban sem gondoltam volna, hogy hajtovadaszatot indit utanam."


Jonas: "Szohoz sem jutottam a megdobbenestol, amikor megkaptam a felveteli ugynokom e-mailjet. A megjegyzeseimet puszta szeszelybol fuztem hozza a jelentkezesemhez, nem szamitottam ra, hogy valaszt kapok rajuk, meghozza ilyen elkepeszto valaszt. Az uzenet olyan csabito, olyan ellenallhatatlan, hogy attol a perctol fogva csak egy dolog erdekelt: megtalalni azt, aki kuldte. Mi a neve? Hogy nez ki? Talalkoznom kell vele, mindenaron!"

A Klub, ahol artatlan szorakozast keresett, a zabolatlan szenvedely, az emeszto vagy es a szerelmi banat terepeve valik hosunk szamara.

Podriamos Podriamos ciertamente no localizar cualquier tipo de detalles de esta especifica que Lauren rowe. Posiblemente el editorial Detalles es sacado de cada uno de nuestros acogida o no puede ser anadido a nuestro bases de datos banco de datos. Si tienes relacionados informacion sobre el actual LAUREN ROWE, si ese es el caso que clase y clasificar a nosotros rapidez combinarlo con el a sus bases de datos de origen de datos


Descargar gratis A klub en Español:

A klub MP3A klub Mp3
A klub PDFA klub PDF
A klub EPUBA klub EPUB
A klub TXTA klub TXT
A klub DOCA klub DOC
A klub MOBIA klub MOBI

Comentarios

Whitesmasher

Me encanta este libro y esta idea de la lectura ser como la respiración.

Dalari

NINGUN LINK SIRVE!!!!!!

Cogbill

Gust?! Gracias 4 enlace de descarga

Kamp

esto es probablemente uno de los mejores libros que he leído nunca.

Camellia

Muchas gracias por el apoyo q nos brindan …Exitos y muchas bendiciones….

We'll never share your email with anyone else.