Descargar El cant de l esparver Epub Gratis
  • Autor: JOAQUIM CARBO I MASLLORENS
  • Editor: Cruilla
  • Los datos publicados: 2016-03-09
  • ISBN: 9788466140164
  • Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 160 pages
  • Tamaño del archivo: 31MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de El cant de l esparver de JOAQUIM CARBO I MASLLORENS:

Una novel.la realista i amena que vol fer reflexionar sobre la solidaritat, la nostra historia i la presa de consciencia. Joaquim Carbo es un dels autors amb una trajectoria mes dilatada i reconeguda en la nostra literatura infantil i juvenil.
L'avi Ton no compren que hi hagi persones que se senten solidaries amb aquells que pateixen guerres actualment i alhora volen oblidar altres guerres, patides pels seus propis pares. Per aixo escriu una carta a la seva neta en que li explica les seves vivencies, de nen, durant la guerra civil, que va passar un lloc ben especial: el zoologic de Barcelona.
Arran de l'assistencia de l'avi Ton amb els seus nets a una manifestacio en favor de la pau a Bosnia, i de l'impacte que li causa a la seva neta, el vell decideix escriure-li en una carta tots els seus records de la infantesa de la seva guerra civil. Tot just iniciada la guerra el pare marxa al front i la mare marxa voluntaria a un hospital fora de Barcelona, amb la promesa d'endur-se'l tan aviat com pugui. Ben aviat en Ton es troba sol i abandonat, amb gana i fred fins que troba en Quim de les Besties, que viu i treballa al Zoologic de Barcelona, lloc on el protagonista viura tota la guerra. A partir d'aqui, l'avi explica com, dia a dia, es va fent un lloc entre les persones i els animals. Una nit sent un soroll.... Podriamos Somos capaces de no es realmente descubrir cualquier tipo de detalles de esta especifica que Joaquim carbo i masllorens. El escritor del articulo datos ha sido retirado de nuestro acogida no son puede ser poner en su base de datos fuente de datos banco de datos. En caso de tener relevantes informacion sobre su JOAQUIM CARBO I MASLLORENS, si lo hace que tipo y clasificar a nosotros urgencia anadirlo a cada uno de nuestros bases de datos del repositorio de datos


Descargar gratis El cant de l esparver en Español:

El cant de l esparver MP3El cant de l esparver Mp3
El cant de l esparver PDFEl cant de l esparver PDF
El cant de l esparver EPUBEl cant de l esparver EPUB
El cant de l esparver TXTEl cant de l esparver TXT
El cant de l esparver DOCEl cant de l esparver DOC
El cant de l esparver MOBIEl cant de l esparver MOBI

Comentarios

Gheza

Contento de que finalmente descargado la versión epub. Estoy muy contento.

Flickinger

Excelentes libros!!!Muchas gracias

Gino

Gracias tan mucho !!! !

Elis

Este es probablemente uno de los mejores libros que he ley? alguna vez.

Pelhala

Lรกstima que este LINK no funciona

We'll never share your email with anyone else.